Slagerij Tomassen Doelpunt van de Maand

26 maart 2021 10:00


Nieuw bij SDC! Elke maand selecteert ons Social Media Team een aantal doelpunten voor het Doelpunt van de Maand, wat gesponsord wordt door onze hoofdsponsor Slagerij Tomassen. Elke maand zullen we onder de stemmers een cadeaubon verloten van €50!

Nomineer jouw doelpunt voor het Doelpunt van de Maand zodat deze op al onze socials gedeeld wordt. Opgeven is heel simpel, namelijk door een video van je doelpunt op te sturen naar de volgende mail adressen (graag beide gebruiken): socialmedia@sdcputten.nl en Bruinmaartende@gmail.com.

De eerste twee maanden is het ook mogelijk om oude SDC Putten doelpunten in te sturen.

Dus jongens/meiden, mannen/vrouwen, leiders, ouders en noem maar op; zet je videocamera langs het veld, en film de goals! Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij jullie alleen de goals in te sturen, en niet de hele wedstrijd.

Veld 1
Op veld 1 hebben we een camera die de hele zaterdag draait. Alle wedstijden die op dit veld gespeeld worden, zijn terug te kijken (maar ook live te kijken) bij Usportfor. Bezoek de volgende pagina voor een uitgebreide uitleg: https://www.sdcputten.nl/1884/doelpunt-van-de-maand/

We zien jullie doelpunten graag tegemoet!

Social Media Team SDC Putten

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!