HOOFDSPONSOREN


klik op het logo om naar de website van deze sponsor te gaan.

Nieu
als hoofdsponsor is Heinen Delfts Blauw

‘Met trots mogen wij u mededelen dat Heinen Delfts Blauw vanaf heden een van de drie hoofdsponsors zal zijn van voetbalclub SDC Putten.

Voor velen van u misschien onbekend, maar in Putten bevindt zich het kloppend hart van familiebedrijf 'Heinen Delfts Blauw'. Met een kantoor, groothandel en een productiehal, huisvest Heinen Delfts Blauw 16 van de in totaal 61medewerkers, in Putten.

Grondlegger en plateelschilder Jaap Heinen zag keramiek beschilderen als een hobby, maar al snel werd de kwaliteit van zijn werk opgemerkt en groeide de vraag naar ambachtelijk aardewerk. Zoon Jorrit Heinen voegde zich bij zijn vader en combineerde zowel zijn creatieve als zakelijke talent voor het bedrijf. Dit leidde tot de opening van Delfts blauw winkels in karakteristieke panden in zowel Amsterdam, Delft alsook op het tropische eiland en voormalig Nederlandse kolonie Curaçao.

Heinen Delfts Blauw staat voor een breed assortiment souvenirs, hedendaags handschilderwerk en vernieuwende design artikelen die in samenwerking met bekende ontwerpers ontwikkeld zijn. In deze verschillende segmenten wil Heinen Delfts Blauw iedereen de unieke belevenis van het Delfts blauw aardewerk meegeven en de eeuwenoude traditie in een hedendaags jasje voortzetten.

Evenals in het Delfts blauwe aardewerk, is de familie Heinen ook diepgeworteld in Putten en in het speciaal op sportief gebied bij SDC Putten. Met vier voetballende kinderen, waarvan drie bij SDC Putten, is de familie Heinen goed vertegenwoordigd op het voetbalveld. De keuze voor een sponsorschap bij juist deze club, lag dus voor de hand.

Door middel van het hoofdsponsorschap wil Heinen Delfts Blauw haar plaatselijke betrokkenheid tonen en bijdragen aan een gezonde en sportieve samenleving.’

Eén van de hoofdsponsoren van SDC Putten is Slagerij Tomassen te Putten.
Slagerij Tomassen, al meer als 40 jaar een begrip in Putten en omgeving.  Slagerij Tomassen, een begrip in Putten en omgeving.

Gevestigd aan de Poststraat is Slagerij Tomassen al 40 jaar 
een begrip in Putten en omgeving. Eigenaren Bas en Marco Tomassen zitten al lange tijd in de zaak, maar namen vier jaar geleden het stokje over van hun ouders Teus en Alie.“Inclusief partimers werkt er nu een man of dertig in het bedrijf. Maar opbouwen kan iedereen; je moet je naam ook hoog houden. We doen elke dag weer ons best om voor onze kwaliteit te staan”.

Poststraat 13a
3881 BM Putten
0341-353291

Klik op het logo om door te gaan naar de website van Slagerij Tomassen.

Harrie van Looijengoed de ambachtelijke bakkerHarrie van Looijengoed, 
de ambachtelijke bakker is naast Slagerij Tomassen hoofdsponsor van SDC Putten.


Harrie van Looijengoed begon in het jaar 2000 als eigen ondernemer. De jaren daarvoor was hij al 25 jaar bakker geweest bij verschillende bakkerijen. Toen de kans zich voor deed om een eigenbakkerij neer te zetten, pakte Harrie deze met beide handen aan. Na de start van de bakkerij in Putten, kwam er al gauw een grote bakkerij in Nijkerk. In deze bakkerij wordt alles op ambachtelijke wize bereid, en zo kunnen het team van bakkers altijd garant staan voor een vers, en lekker product.

Kom vooral eens langs in een van de filialen van Harrie van Looijengoed en kijk of wij ook voor u het juist product hebben.

Klik op het logo om door te gaan naar de website van Harrie van Looijengoed, de ambachtelijke bakker.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!