Datum

8 oktober 2011 9:00

Accommodatie

Onbekend

De vrijdag voor deze wedstrijd had het de hele dag zwaar geregend. Daarom was het erg onzeker of deze wedstrijd wel door zou gaan. Gelukkig was de regen snel gezakt, waardoor de jongens en Sterre toch weer de wei in konden.

Deze keer tegen Hoevelaken F4, die stijf onderaan stond. Van de kant werd al geroepen: “Never underestimate the opponent.” Gelukkig was er van onderschatting geen sprake. Alhoewel het bij de warming-up al duidelijk was, dat onze opponent van vandaag niet de sterkste tegenstander zou zijn.

Bij wedstrijddetails staan het scoreverloop en de doelpuntenmakers. Een uitgebreider verslag is eigenlijk niet te maken. Wat over deze wedstrijd te zeggen is, is dat de F4 de eerste helft al met 7 – 0 voor stond. Hoevelaken werd totaal overklast.

Dat gold ook voor de 2e helft. Dit ondanks het feit dat Thijs, Sterre en Auke die week enkele dagen ziek waren. Hoevelaken speelde op een kluitje, waardoor het vaak “hotseklotsvoetbal” was. Door de kleine ruimtes kam Sem wel goed uit de verf. 4 maal wist hij het netje te vinden. Met nog 4 minuten op de klok floot de scheidsrechter maar af, ondanks protesten vanaf de kant. De scheidsrechter hield voet bij stuk en vond het wel best zo. Dat was het ook, een eindstand van 15 – 0.

Ondanks deze grote nederlaag liep de keeper van Hoevelaken deze keer wel met opgeheven hoofd van het veld.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk F6 op het programma. De wedstrijd begint om 09.00 uur en de spelers moeten om 08.15 uur aanwezig zijn. Hopelijk zetten wij de goede lijn door van de afgelopen weken.

Hoewel hij ze zelf niet veel soeps vindt, heeft de vader van Auke weer schitterende foto's gemaakt: