Accommodatie

Onbekend

Verslag van de F4 (verslag van de F3 zie hieronder)

You can win if you want

Na een goede voorbereidingsweek mochten wij 21 april aantreden tegen de F3 van SDC Putten. Met één plaats boven ons, met één punt meer, een directe concurrent van de F4. De spelers van de F4 gingen goed opgepept het veld op. De Dextro Energy werd volop uitgedeeld en de hit van Modern Talking uit de jaren ’80 werd luidkeels door de trainers gezongen en met die woorden “Jullie kunnen winnen, als jullie dat willen” werd de F4 alle moed ingepraat. Dat werd nog eens versterkt met het rondootje op het veld: “Wat gaan wij doen? Wij gaan winnen! Wat? Wij horen jullie niet! Wij gaan winnen!!!”.

Met die instelling ging de F4 de wedstrijd in. Direct na het eerste fluitsignaal vlogen ze er vol in. Van enig ontzag was absoluut geen sprake. Zo flets als de F4 met de omgekeerde shirts eruit zagen, zo kleurrijk speelden zij de wedstrijd. Wat een inzet. En dat zonder de geblesseerde Trystan v.d. Hoek. Hoewel afwezig, hij en zijn moeder stonden wel aan de kant, luid aan te moedigen. Klasse familie v.d. Hoek! In de 9e minuut wist Sterre van Bloemendaal uit een voorzet van Auke Siksma de 1–0 met een prachtige omhaal erin te rammen. Wat een goal! Daarna had de F4 een mindere periode. De F3 wist voor rust Yoeri v.d. Pol te passeren. Met 1-1 werd de rust ingegaan.

Direct na de rust schoot de F3 de 1-2 binnen. Hierna herpakte de F4 zich geweldig. Auke Siksma scoorde de gelijkmaker. Nog geen 3 minuten later bracht Sterre van Bloemendaal de F4 op voorsprong, welke zelfs vergroot werd door een prachtig schot van de onnavolgbare Auke Siksma. Met nog enkele minuten te gaan stond de F4 op een 4-2 voorsprong. Die voorsprong werd 9 minuten voor tijd verkleind tot 4 – 3. Het kruid was aardig verschoten, waarna Richard van Beek zich afvroeg hoe lang het nog spelen was. “Te lang”, werd hem door Dick van Bloemendaal toegeroepen. Dat het inderdaad te lang was, bleek de laatste minuut. Met een diagonaal schot bracht de F3 de eindstand op 4 – 4.

Hoewel teleurgesteld met de uiteindelijke afloop, waren de trainers en ouders zeer trots op hun kroost. Wat hebben ze gestreden! Wat hebben ze mooi voetbal laten zien! Als de F4 had gewonnen, stond zij met Lelystad op een gedeelde 2e plaats. Nu staan we op plaats 5. Dat is niet zuur. Daar mogen wij trots op zijn!

Volgende week moeten wij thuis tegen Zwart Wit. Als we die winnen en de F3 doet haar plicht tegen het onderaan staande Hoevelaken, klimmen wij beiden een plaatsje. De Dextro ligt al klaar! Komen de ouders ons ook weer massaal steunen? Met koffie? De wedstrijd begint om 09.00 uur. Wij moeten om 08.20 uur aanwezig zijn. Aangezien het weer een zware dobber belooft te worden, is hier wat opzweepmuziek voor volgende week: https://www.youtube.com/watch?v=5Puso56t1e4. Als wij in kleedkamer A zitten, zullen wij dit Heavy Metal-liedje door de soundblaster van het eerste laten galmen.

Verslag van de F3
Veel spanning en een mooie wedstrijd tussen de F4 en F3 van SDC.
meteen in de wedstrijd waren er al twee ballen op de paal gekomen aan beide kanten,
Toch was de eerste goal voor de F4 met een verdiend doelpunt, de F3 bleef er wel ingeloven maar had het bij tijd en wijlen toch lastig, wel was de 1-1 aan het eind van de eerste helft  verdiend, en een mooie stand om de pauze in te gaan.
de tweede helft was in het begin voor de F3 en de 1-2 lag er al snel in, maar ook de F4 had wilskracht en kwam met een goede periode  en 3!!! doelpunten al even snel op een 4-2 voorsprong, maar ook daar kwam de inzet van de F3 weer boven en met een zeer goede laatste periode werd er met twee gemaakte doelpunten een verdiend punt gehaald voor beide teams. jammer dat, dat voor  de concurrentie een mooie uitslag was, maar door alle spanning en strijd was dit niet zo belangrijk. Geen winnaar en geen verliezer, wat is er eigenlijk nog mooier.