Datum

19 mei 2012 9:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 19 mei werd de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. Deze inhaalwedstrijd was tegen de F2 van Zwart Wit. Als we deze wedstrijd zouden winnen, zouden wij FC Horst en Zwart Wit inhalen en op een keurige 4e plaats eindigen. Bij verlies zouden wij dit uitstekend verlopen seizoen op een 6e plaats eindigen en bij een gelijkspel een met FC Horst gedeelde 5e plaats.

De wedstrijd werd uiterst slap begonnen. Zwart Wit kwam al snel op een voorsprong. Een afstandschot kwam snoeihard achter keeper Yoeri v.d. Pol in het net terecht. Met nog één minuut tot de rust te gaan vergrootte Zwart Wit haar voorsprong: 0 – 2.

De rust werd aangepakt om de neuzen allemaal weer dezelfde kant op te laten gaan. Direct na het fluitsignaal vlogen de Blauwen er vol in. In de 22ste minuut wist Levi de Boer de bal te onderscheppen en na een lange solo wist hij met een snoeihard schot de doelman van Zwart Wit kansloos te laten: 1 – 2. De F4 kreeg er weer geloof in en verliezend konden wij dit prachtige seizoen toch niet afsluiten? In de 29ste minuut wist Yoeri v.d. Pol een eigenlijke onhoudbare bal klem uit de kruising te houden. Nadat hij gezien had dat Trystan v.d. Hoek vrij stond gaf hij de bal aan laatstgenoemde en wat die vervolgens liet zien… Ongelooflijk. Met een crosspass wist hij de links opkomende Thijs Dekker te bereiken. Direct na deze pass liep hij in en stond hij eigenlijk te dicht bij de goal. Hierdoor kwam de voorzet van Thijs wat achter hem, maar met een ongelooflijke omhaal wist hij de gelijkmaker binnen te schieten: 2 – 2.

Helaas zijn er van deze wedstrijden geen foto’s gemaakt.

Deze slotactie stond symbool voor het seizoen: ongelooflijk prachtig!  Iedereen bedankt voor zijn of haar inbreng!