Scheidsrechter

Spelleider

Accommodatie

Onbekend

Met de volledige harde kern langs het veld weer aanwezig mogen wij vandaag gaan voetballen tegen Zeewolde JO9-2. Het is weer lekker vroeg, want we trappen om 08.30 uur af.

In de eerste tien minuten kunnen we al zien dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Er wordt lekker en goed gevoetbald en ook beide teams krijgen een aantal goed uitgespeelde kansen. Een harde corner van Zeewolde wordt eruit gekopt door SDC en het schot uit de rebound wordt door de keeper tegengehouden. Aan de andere kant is de keeper van Zeewolde ook niet direct van plan om een bal door te laten, maar nog voor de eerste rust maakt Jasper wel de 1-0.

Ook in de tweede helft is het voor de supporters een vermakelijke pot voetbal. Aan beide kanten worden de nodige kansen gecreëerd, maar ook helaas gemist. Toch wordt er ook nog gescoord. Jasper schiet de 2-0 tegen de touwen. Een moment later schiet onze keeper een lange bal van Zeewolde weg, maar raakt daarbij zijn eigen speler. De bal vliegt daarop richting het doel van SDC, maar onze keeper weet met een snelle reflex de bal op tijd tegen te houden. Niet veel later wordt een afstandsschot van Zeewolde op de lijn tegengehouden met de handen. Op zich niets aan de hand, alleen was het helaas niet de keeper van SDC die dat deed. Een penalty voor Zeewolde volgt. De schutter van Zeewolde plaatst de bal goed in de hoek, maar met een schitterende duik houdt onze keeper de bal tegen. Helaas kon hij niet voorkomen dat de rebound erin wordt geschoten en de stand is 2-1.  Omdat onze keeper een vrije trap van Zeewolde goed tegenhoudt is dat ook meteen de ruststand.

Het derde kwart gaat op dezelfde manier verder en beide teams blijven aan elkaar gewaagd. Door twee ongelukkige momenten belandt de bal via een speler van ons in eigen doel en dan staan we opeens met 2-3 achter. Na 30 minuten voetbal staat de stand van 3-3 op het scorebord nadat Ralph bij het indribbelen van de bal de ruimte krijgt om te schieten en de bal dan ook netjes in de hoek schiet.

En ook het laatste kwart is niet anders dan de rest van de wedstrijd. Beide teams voetballen voor de winst (maar natuurlijk vooral voor het plezier!) en vermaken de supporters langs het veld. Met een mooi afstandsschot komt Zeewolde op een 3-4 voorsprong en aan de andere kant schiet Sem de gelijkmaker binnen. Deze 4-4 stand is ook de eindstand en na de penaltyreeks ronden we deze wedstrijd af.

Volgende week spelen wij weer thuis en dan ontmoeten wij opnieuw Sparta Nijkerk JO9-3.