Onbekend

Vandaag stond onze 1e uitwedstrijd op het programma we mochten deze keer aantreden tegen Lunteren.
Daar aangekomen werden we netjes ontvangen en werd ons de kleedkamer gewezen, daar werd een tactische bespreking
gehouden waarna we het veld opgingen om warm te lopen en even in te schieten.
Toen was de tijd al snel aangebroken om te gaan beginnen, de eerste 5 minuten konden we niet echt grip op ze krijgen en
waren we erg gehaast in ons spel dat resulteerde er helaas in dat het eerste doelpunt voor Lunteren viel.
Maar de jongens gaven niet op en vochten er echt voor na 10 minuten spelen trok Yairo de stand gelijk naar 1-1 door een mooi
afstandschot toen was er ook tijd voor een time out van 2 minuten.
Na de time-out begonnen de jongens weer goed aan het spel maar helaas werd het spel gauw weer gehaast.
Hierdoor was er regelmatig balverlies waardoor het 3 minuten voor rust 2-1 voor Lunteren werd.

Tijdens de rust een peptalk van de trainer en leider en vol goede moed gingen de jongens het veld weer in.
Ondanks dat de jongens er voor vochten wist Lunteren er na 2 minuten spelen in de tweede helft 3-1 van te maken.
Yairo scoorde een minuut later de 3-2 en zo werd het echt weer spannend.
Misschien vonden de jongens het iets te spannend, waardoor het spel weer wat gehaast werd en er helaas
te vaak balverlies geleden werd.
Lunteren maakte er na 12 minuten in de tweede helft  4-2 van.
Toen werd het spel bij beide teams rommelig maar desondanks wist Keano er na 18 minuten spelen toch nog een in te prikken, waardoor de
stand op 4-3 kwam.

Na nog een paar goeie kansen lukte het helaas niet om tot een gelijkspel te komen.
Maar met een ervaring rijker en dingen waar we op kunnen trainen keerde we weer huiswaarts.
Onze volgende wedstrijd zal weer een thuiswedstrijd zijn deze keer tegen Redichem