Accommodatie

Onbekend

Het was nog donker toen we mochten verzamelen want het was immers nog vroeg het was pas 08.00 uur.
Even een korte bespreking in de kleedkamer en toen gauw het veld op.
Damian was nog geblesseerd maar kwam ons wel supporten, Renzo een keeper uit een ander team die dacht een vrije zaterdag
te hebben maar die werd benaderd of hij bij ons wilde keepen en dat wilde hij wel dus geen vrije zaterdag voor hem.

Nadat de jongens hadden warmgelopen en elkaar hadden ingeschoten kon de wedstrijd om 8.30 beginnen onze tegenstander was
Sparta Nijkerk.
De meeste jongens van Sparta Nijkerk waren een kop groter als onze jongens dus leek een pittige klus te worden.
Maar lengte zegt niet altijd wat zo bleek al snel want na 1 minuut spelen wist Brett ons op voorsprong te zetten.
Toch moesten we op onze hoeden blijven en er voor zorgen dat ze niet te dicht in de buurt kwamen van onze goal, dit gebeurde wel
een paar keer maar Renzo wist met een paar mooie reddingen de 0 te houden.
Na 8 minuten spelen vond Mats het wel mooi geweest en hij zorgde ervoor dat de marge wat ruimer werd door er 2-0 van te maken.
En een minuut laten via een mooie combinatie en een goeie pass van Brett op Yairo stond de scoren op 3-0.
Toen gingen de jongens er wat makkelijker over denken waardoor de nodige foutjes erin slopen en we ook regelmatig balverlies leden.
Maar gelukkig hadden we Renzo in de goal en die wist wederom weer met mooie reddingen het doel schoon te houden.

Na flink wat aanwijzingen en wisselingen van posities door Chris wist onze kleinste man van het veld aan de aandacht van zijn tegenstander
te ontsnappen en zo bracht Seth de stand op 4-0 na 17 minuten spelen.
Brett deed er nog een schepje boven op door en een minuut later via een afstandschot 5-0 van te maken dit was ook tevens de ruststand.

In de rust werd er besproken wat er goed ging maar ook waar de jongens beter op moesten letten en met die woorden in hun achterhoofd begonnen
ze "fris" aan de 2e helft.
Er werden over en weer kansen gecreeerd maar beide keepers wisten diverse ballen tegen te houden.
Na 4 minuten in de 2e helft kregen we een vrije trap, Seth besloot deze te nemen en niet zonder resultaat want hij schoot hem mooi achter
de doelman van Sparta Nijkerk zo was het al 6-0.
Daarna werd het spel weer wat rommelig en ook nu leden we soms weer onnodig balverlies.
Helaas scoorde Sparta Nijkerk ook een doelpunt maar toch ook zeker niet onverdiend want ze knokte er ook voor.
Renzo coachte de jongens die achterin stonden goed waardoor ze precies wisten wat ze moesten doen.

Nu werd het spel aan beide kanten rommelig en werden beide keepers flink op de proef gesteld.
Na 14 minuten spelen in de 2e helft ging Brian er vandoor en via een mooi afstandschot maakte hij er 7-1 van.
En Brett maakte er een paar minuten voor tijd nog 8-1 van.
Het was een leuke wedstrijd met goeie en mooie momenten maar er is natuurlijk ook altijd ruimte voor verbetering hier
kunnen we de aankomende week mooi op trainen.
Maar zeker tevreden met het resultaat wat de jongens hebben gewonnen en daar mogen ze trots op zijn.
Na de penalty's lekker onder een warme douche

Via deze weg wens ik Damian nog veel beterschap en hoop dat hij gauw hersteld van zijn blessure.
Renzo BEDANKT dat je wilde keepen bij ons en dat we jou kwaliteiten als keeper mochten zien, je hebt het prima gedaan.

Volgende week spelen we uit tegen SDV Barneveld om 10.00 uur.