Accommodatie

Onbekend

Vandaag mochten we een stukje rijden naar het prachtige Driel, het zonnetje scheen en het was prachtig
voetbalweer.
Na een korte bespreking even gauw wat balletjes inschieten en dan kon de wedstrijd beginnen.
De jongens begonnen scherp en konden elkaar goed vinden dit resulteerde al gauw in een paar mooie
kansen maar die konden helaas niet verzilverd worden.
Maar ook Driel begon goed en we moesten goed scherp blijven om er voor te zorgen dat Driel niet scoorde
Na 5 minuten spelen opende Mats de scoorde met een prachtig afstandschot.
Ook Driel bleef er voor vechten en die scoorde 2 minuten na onze openingstreffer de gelijkmaker.
Van de 0-1 was de keeper wel een beetje geschrokken denk ik wat hij werd wat onzekerder in zijn spel waardoor
hij wat foutjes maakte.
Die werden na 10 minuten spelen afgestraft door Brett die er  1-2 van maakte en een minuut later besloot Brett
er nog maar 1 in te schieten.
Maar Driel bleef proberen om ook nog te scoren maar de jongens achterin stonden goed ter verdedigen en Damian stond goed te keepen
waardoor ze niet de kans kregen om nog een doelpunt te maken.
Na 16 minuten spelen werd er vanaf achteren mooi naar voren toe opgebouwd waaruit Mats wist te scoren.
Net voor rust gaf Keano een mooie pass op Brett die er 1-5 van wist te maken met deze scoren gingen we de rust in.

Tijdens de rust werden de puntjes die nog verbeterd konden even kort besproken en de jongens hadden even de tijd om
rustig wat te drinken en even op adem te komen want het was best warm.
Nadat de rust voorbij was konden we weer beginnen we hadden nog maar 2 minuten gespeeld of de 1-6  konden worden binnengetikt
met een beetje hulp van de keeper van Driel mocht Yairo deze achter zijn naam schrijven.
Driel zakte wat meer in leken het een beetje op te geven, waardoor onze jongens steeds meer overwicht kregen.
Na 7 minuten spelen in de 2e helft maakte Mats er 1-7 van.
Er werden nog wel een paar mooie kansen gecreerd maar die werden gemist helaas, maar ja je kan ook niet altijd geluk hebben.
Na 10 minuten spelen in de 2e helft ging Brett ervandoor en maakte er 1-8  van.
Toen begonnen er bij de jongens wat foutjes in te sluipen en hier wist Driel van te profiteren waardoor ze naar 13 minuten spelen hun
2e doelpunt konden maken.
Vanaf de kant werd er even flink gecoacht om de jongens weer even op scherp te zetten waardoor het na 15 minuten spelen Mats was
die er eentje binnenschoot.
Toen ging het 5 minuten een beetje over en weer met het creeeren van kansen en daarvan wist Driel er na 20 minuten spelen een doelpunt in te prikken dit bracht de scoren op 3-9.
De laatste minuten van de wedstrijd wilde de jongens blijkbaar echt de 10 doelpunten halen want ze bleven loeren op de kansen.
Na een mooie assist van Yairo op Lars maakt hij er 3-10 van.
De wedstrijd was bijna ten einde en wederom Lars scoorde er nog 1 die bracht de eindstand op 3-11.
Met deze mooie eindstand namen we nog de penalty's om daarna lekker onder de douche te springen.

Nadat we allemaal weer de grassprieten van ons af hadden gespoeld ging we fris en fruitig met de 3 dik verdienden punten