Datum

28 oktober 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na een voetbalvrije zaterdag vorige week hebben we ons kunnen voorbereiden op de wedstrijd van vandaag de tegenstander was FC Jeugd.
Het begon langzaam aan licht te worden toen de wedstrijd op het punt stond van beginnen.
Na een paar minuten spelen bleek al snel duidelijk dat het een pittige wedstrijd zou worden, en we de tegenstander echt niet moesten onderschatten.
Over en weer kwamen er zeker goeie kansen waarin het voor ons na 12 minuten gunstig uitviel Brett opende de scoren 1-0.
Maar FC Jeugd liet dit niet op zich zitten er loerde echt op de gelijkmaker helaas voor hun maar gelukkig voor ons kwam de gelijkmaker er niet.
Na 16 minuten spelen deed Brett een schot op doel raak en dus 2-0 voor ons.
En 2 minuten voor rust maakte Mats er nog 3-0 van.

In de rust werden de jongens weer even op scherp gezet want er was duidelijk ruimte voor verbetering.
Met die gedachten in hun achterhoofd gingen de jongens weer het veld op.
De 2e helft was nog maar 2 minuten aan de gang toen Brian er vandoor ging en een mooie pass op Lars gaf
waardoor hij de 4-0 kon binnenschieten.
Daarna verloren de jongens de concentratie en scherpte, en kwamen de ballen vaak in de benen van de tegenstander in
plaats van bij een medespeler.
Dit resulteerde er helaas ook in dat FC Jeugd na 5 minuten hun eerste doelpunt binnen kon schieten en  goed
2 minuten later ook hun 2e doelpunt achter Damian in het doel schoot.
Het spel bleef rommelig maar beide teams bleven doorvechten, Brian kreeg na 9 minuten in de 2e helft een mooie
kans die hij goed benutten waardoor de marge weer wat ruimer werd.
Maar FC Jeugd liet dit echt niet op zich zitten en bleef er voor gaan, hier konden de jongens niet goed grip op krijgen waardoor er helaas regelmatig "onnodig" balverlies werd geleden.
FC Jeugd maakte hier goed gebruik van en die wisten in een kort tijdsbestek een paar doelpunten te maken en zo de stand gelijk te trekken tot 5-5.

De supporters konden het niet meer uithouden want wat was het spannend het was immers bijna tijd en het stond gelijk.
Gelukkig wist Mats 2 minuten voor tijd het gelijkspel weg te werken door een mooi afstandschot raak te schieten en de eindstand op 6-5 te brengen.
Het was een zwaarbevochten spannende wedstrijd met zeker ruimte voor verbetering hier kunnen we de aankomende week op trainen.
Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen we hopen jullie allemaal weer te zien tijdens de Puttense derby tegen Rood-Wit we zullen bij