Onbekend

Het is weer zaterdag en dat betekend dat we weer mogen voetballen.
Om 8 uur verzamelde we bij de Putter Eng waar ons om 8.30 de thuiswedstrijd wachtten.
Onze tegenstander van vandaag was 't Harde.
Voordat de wedstrijd begon vertelde Chris beide teams wat belangrijk was om op te letten qua indbribbelen en
afstandhouden.
Dit werd door de begeleiding van de tegenstander gewaardeerd zo was het voor de jongens ook duidelijk meteen

De jongens waren fris ondanks dat het die dag daarvoor Koningsdag is geweest.
Helaas gebeurde na iets meer dan 1 minuut gespeeld te hebben hetzelfde als wat er alle
wedstrijden gebeurd de jongens komen op achterstand.
Maar nog niks aan de hand want de wedstrijd is nog maar net bezig.
Maar ondanks dat de jongens hun best deden kon er niet voorkomen worden dat de tegenstander na ongeveer 4 minuten spelen het 2e doelpunt kon maken dit keer door een mooi afstandschot.
De eerste paar minuten konden de jongens moeilijk door hun goeie verdediging heen komen, maar er begonnen bij 't Harde later ook wat
foutjes in te sluipen waardoor er door de jongens ook wat kansjes gecreerd konden worden.
Dit gaf ze weer wat vertrouwen maar het geluk was niet echt met ons want helaas werden de kansen niet benut, want of de keeper hield hem tegen
of er werd misgeschoten maar ook zat er wel een voet van de tegenstander tussen.

Na 11 minuten spelen wist het 't Harde weer te scoren helaas maar de koppies gingen niet omlaag want ze probeerde er alles aan te doen
om er voor te zorgen dat het verschil niet groter werd.
Na een kwartier spelen ongeveer kwam het spel wat meer in evenwicht ook onze jongens wisten wat vaker richting het doel van de tegenstander
te komen maar hadden nog steed pech dat de bal er niet in ging.

Met een 0-3 achterstand gingen we de rust in, Chris hield een korte bespreking met de mannen.
Vol goeie moed werd er begonnen aan de 2e helft, maar helaas ging het allemaal heel snel en paktte  het niet goed uit.
In de eerste 10 minuten van de 2e helft wist 't Harde nog 3x te scoren de jongens werden slordiger in de passes en lieten in dode
spelmomenten zoals bijvoorbeeld een corner de vrije mannen ongedekt waardoor de tegenstander er dus wat makkelijker vandoor kon gaan.
Na 31 minuten spelen kwam er een einde aan de vervelende 0 Mats scoorde.
Maar in diezelfde minuut wist ook 't Harde weer te scoren het stond nu 1-7.

Hoe de jongens het ook probeerde het zat er niet in, wel wist Brett na 35 minuten spelen nog te scoren na een mooie assist van Keano.
Maar na dit doelpunt incasseerde ze ook meteen weer een tegendoelpunt en net voor tijd nog 1.
Dit bracht de eindstand uiteindelijk op 2-9.

Er zit zeker groei in het spel, maar er blijft altijd ruimte voor verbetering vooral bij dode spelmomenten goed opletten dat er geen tegenstanders vrij staan.
Maar goed naar elkaar kijken en meer naar elkaar overspelen is ook zeker belangrijk.
Na de wedstrijd nog de penalty's nemen en toen nog even de tegenstander een handje geven.