Accommodatie

Onbekend

Op een mooie zonnige Bevrijdingsdag staat voor ons een inhaalwedstrijd op het programma.
We verzamelde om 8.45 op de Putter Eng waarna we daarna konden vertrekken richting Biddinghuizen.
Waar het de vorige keer niet door ging vanwege de extreme kou kon de wedstrijd in totaal tegenovergesteld weer
vandaag worden ingehaald.
Mats was afwezig die was een lang weekend weg met de familie, we hadden Sem Kraaij bereid gevonden om ons team bij te staan.

We waren ruim op tijd in Biddinghuizen dus er kon extra goed voorbereid worden op de wedstrijd die komen gaat.
Om 10.00 uur kon de wedstrijd beginnen dit keer was er een duidelijke spelbegeleider die was goed zichtbaar en hoorbaar voor iedereen wat
ik zeker een pluspunt vind.
Er werd goed en geconcentreerd begonnen ook Damian liet goed zien wat hij geleerd had op de keepersdag die hij die dag
daarvoor had gehad.
Ondanks dat er goed begonnen werd kon er niet voorkomen worden dat de tegenstander wist te scoren na iets meer dan 3 minuten gespeeld te hebben.
In tegenstelling tot de vorige wedstrijden heeft het nu langer geduurd voordat er gescoord werd.
Maar de jongens lieten de koppies niet hangen, ze baalde wel maar ze probeerde er wel alles aan te doen om de scoren niet groter te laten worden.
Er werden wat kansen gecreerd en soms kon daar een schot op doel gelost worden maar BAS had een goeie keeper op doel staan die de bal
steeds tegen kon houden.
Het ontbrak de jongens ook wel een beetje aan geluk hoor soms, iets wat BAS duidelijk wel had want na 5 minuten spelen wisten ze weer te scoren en
2 minuten later nog een keer dus de stand stond nu op 3-0.

Tijd voor een korte time-out hierin moest ook iedereen wat drinken want het was immers warm en er werd het nodige vocht verloren.
Het ging echt niet zo heel slecht, maar iedereen moest zijn eigen jongetje/meisje in de gaten houden daar ontbrak het soms aan waardoor
er dus ook mensen vrij stonden en dus makkelijker aangespeeld konden worden.
Ja zoals te lezen stond er bij BAS ook een meisje in het veld die deed echt niks onder ten aanzien van de jongens dat vind ik zeker een compliment waard.
Na de time-out het veld weer in en iedereen probeerde wat beter op te letten op zijn of haar tegenstander.
Maar de wedstrijd was net 1 minuut bezig toen BAS weer wist te scoren na een prachtig afstandschot.

Maar de jongens lieten zich niet gek maken, er onstond een prachtige aanval waar meerdere jongens bij betrokken waren Yairo en Keano speelde prima naar elkaar over uiteindelijk kwam de bal bij Seth terecht die hem prima voor gaf aan Brian en die kon hem mooi binnenschieten.
Zo onstonden er zeker nog wel wat kansen maar de bal mocht er niet.
Met een 4-1 achterstand gingen we de rust in.

Ook tijdens de rust werd er goed gedronken en het nodige besproken.
Het fluitje klonk dus er kon begonnen worden aan de 2e helft.
Naarmate de 2e helft voortduurde werd steeds duidelijker dat BAS goed in het spel zat, konden de vrije mensen op het veld vinden.
En speelde goed naar elkaar over iets wat in ons spel nog wel eens ontbreekt.
Ook waren ze technisch sterk, strakke passes ed iets waar wij misschien nog iets beter ons best op kunnen en moeten doen tijdens het trainen.

Er werden zeker nog wel kansen gecreerd maar meestal zat er een voetje tussen van BAS.
Bij BAS werden een aantal kansen wel benut zeker in de laatste 10 minuten van de 2e helft ging het erg snel.
Waardoor het na 32 mintuten spelen 8-1 stond uiteindelijk scoorde Brett vlak voor tijd nog een doelpunt dit bracht de eindstand op 8-2.
Er werd 1 doelpunt van BAS afgekeurd omdat er niet ingedribbeld werd anders was het uiteindelijk 9-2 geworden
Een sportieve wedstrijd vond ik het helaas zat er echt niet heel veel meer in dan dit voor onze jongens.

Via deze weg wil ik Sem Kraaij nog bedanken voor het invallen!!

Volgende week wacht ons alweer de laatste thuiswedstrijd van dit voetbalseizoen.