Zou het vroege tijdstip de jongens beter afgaan ipv van later op de ochtend we gaan het zien.
Toen iedereen er was gingen de jongens richtten de kleedkamer samen met Robbert, Chris en Arie.
Daar werd vast wel een tactiek besproken, eenmaal op het veld even warmlopen en dan even naar elkaar overschieten.
Om 8.30 kon er begonnen worden bij Dronten hadden ze ook een meisje in het veld lopen en die deed absoluut niet onder
Helaas was het spel van de jongens wisselvallig, afwachtend en hier en daar onrustig en slordig in de passes.
Het leek een beetje hetzelfde patroon als vorige week, alsof ze het slaapzand nog niet helemaal uit hun ogen handen gepoetst.
Na ongeveer 7 minuten te hebben gespeeld stonden de jongens op 0-3 achterstand.
Maar het grote verschil met vorige week is dat ze nu niet hun koppies lieten hangen maar er voor probeerde te vechten.
Net voor de time-out redde Damian nog een keer goed, die gaf precies een uittrap op maat zo voor de voeten van Brett en die wist te scoren,
zo was in ieder geval die vervelende 0 weg.

De jongens bleven echt hun best doen maar Dronten was gewoon beter en toch net wat feller en deden vaak net dat stapje extra waardoor
hun een aanval van de jongens konden onderbreken en zo zelf aan een aanval konden bouwen.
Voor rust wist Dronten nog 2x te scoren de ruststand was 1-5

Tijdens de rust werd er het een en ander besproken goed gemotiveerd gingen de jongens het veld weer op.
Maar ze waren net begonnen toen Dronten ervandoor ging en weer wisten te scoren.
Daarna werden kansen gecreerd door beide teams maar de keepers lieten zien dat ze zich niet meer wilde laten paseren dus die
deden flink hun best om de ballen tegen te houden.
De jongens leken wat beter in de wedstrijd te komen en weer hoop te hebben dit resulteerde er na ongeveer 27 minuten spelen in
dat er weer werd gescoord dit keer was het geluk weer een beetje met ons.
Brett maaktte er 2-6 van, dit leek Dronten niet zo leuk te vinden die zetten een tandje bij hier leken de jongens aardig van onder de indruk.
Want na 31 minuten spelen scoorde Dronten weer toen stond het 2-7 de hoop die de jongens hadden leek wel vervlogen.
Ze probeerde echt nog wel hun best te doen maar ze konden niet echt meer grip krijgen op de wedstrijd 2-7 is natuurlijk geen leuke uitslag maar
het werd helaas nog erger.
Dronten scoorde in de laatste 5 minuten nog 2 keer dit bracht de eindstand op 2-9.

Nadat het eindsignaal klonk werden de penalty's genomen en handjes geschud.
Toch enigszins teleurgesteld vertrokkend de jongens naar de kleedkamer.
Aankomende week weer goed trainen en op naar de volgende wedstrijd.
De volgende wedstrijd zal weer een uitwedstrijd zijn dan spelen we om 8.30 tegen WVF te Zwolle.