Doelpunt van de Maand

Nieuw bij SDC!

Elke maand selecteert ons Social Media Team een aantal goals voor het **** Doelpunt v/d Maand.

Hoe werkt het?

Nomineer jouw doelpunt voor het Doelpunt van de maand zodat die op al onze socials gedeeld wordt. Opgeven is heel simpel, door een video op te sturen van je doelpunt naar socialmedia@sdcputten.nl en Bruinmaartende@gmail.com. 

Dus jongens/meiden, mannen/vrouwen, leiders, ouders en noem maar op: zet je videocamera langs het veld en film de goals!

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij jullie alleen de goals in te sturen en niet de hele wedstrijd.

Veld 1
Op veld 1 hebben wij een camera op de tribune staan. Alle wedstrijden die op dit veld gespeeld worden, zijn terug te kijken bij Usportfor. Dit kan als volgt met drie eenvoudige stappen om jouw doelpunt te nomineren voor doelpunt van de maand:

  1. Vind jouw wedstrijd op https://www.usportfor.com/club-tv/sdc-putten/
  2. Noteer de minuut van het doelpunt en kopieer de link van de wedstijd
  3. Stuur de naam van de wedstrijd (liever de link) en de minuut van de wedstrijd naar Bruinmaartende@gmail.com en socialmedia@sdcputten.nl.  (graag beide e-mail adressen erin zetten)

 

Zie onderstaand een uitgebreid stappenplan voor het vinden van jouw wedstrijd en doelpunt.

  1. Navigeer naar www.usportfor.com en klik op Club TV.
  2. Selecteer SDC Putten
  3. Vind uw wedstrijd en noteer de minuut van het doelpunt. Door op de rechtermuisknop te klikken kunt u ook de optie ‘Copy video address’ selecteren waarmee de link van de video gekopieerd wordt.
  4. Stuur zowel het de link van de video, of de naam van de wedstrijd, als de minuut van het doelpunt naar het mailadres socialmedia@sdcputten.nl en uw doelpunt wordt automatisch genomineerd. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!