Veluwse Business League - SDC Putten

Veluwse Business League

veluwsebusinessleague_logo.png

Bedrijventoernooi SDC Putten

September 2023 zal alweer de derde editie van de Veluwse Business League worden afgewerkt. De Veluwse Business League is een combinatie van een gezellig bedrijventoernooi, waarbij teambuilding en gezelligheid voorop staan, maar we ook op zoek gaan naar het bedrijf met de beste voetballers uit de streek!
Uiteindelijk zijn het vooral 2 mooie zomeravonden waar je lekker met je collega’s kunt voetballen, om vervolgens aan te schuiven bij de BBQ/buffet, onder het genot van koud biertje. Uiteraard ontbreekt het niet aan (live) muziek en overig entertainment!

Tijdens het voetbal wordt er 7 tegen 7 gespeeld op half veld en iedereen kan meedoen. Wij proberen er met de indeling zoveel mogelijk rekening mee te houden dat teams met gelijk niveau in dezelfde poule komen.

Locatie Sportpark Putter Eng (SDC Putten)
Datum Vrijdag 8 & 15 september
Tijdstip Aanvang 18.30
Voor wie Elk bedrijf kan één of meerdere teams inschrijven
Overige info Er wordt gespeeld op half veld, 7 tegen 7, geen slidings en met respect voor elkaar
Inschrijfgeld €400 per team o.b.v. 10 personen
Inclusief Beide avonden een BBQ/buffet inclusief 2 consumptiemunten

 

Komt jouw bedrijf met meer collega’s vrienden of familie? Voor €15,- per persoon per avond kan het pakket uitgebreid worden naar het gewenste aantal personen. Dit graag uiterlijk een week van te voren aangeven. 

Sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, dus werkt dat ook positief uit op de werkvloer. Het is een middel om gezondheid en sociale verbinding te stimuleren, eenzaamheid en overgewicht tegen te gaan. Kortom, redenen genoeg om gezellig mee te doen!

Durft u met uw bedrijf de sportieve strijd aan te gaan tegen bedrijventeams uit Putten e.o.? Heeft u vertrouwen in de voetbalkwaliteiten van uw collega’s? Meld u dan nu aan voor de Veluwse Business League, en wie weet staat de wisselbeker op jullie kantoor te pronken!

Na de sportieve activiteiten zal iedereen een stevige trek hebben, daarom verzorgen wij in het pakket een buffet voor het hele team. Uiteraard zijn overige collega’s, familie en vrienden van harte welkom!

De grootste kracht van Bedrijvenvoetbal? Dat behalve de Olympische gedachte nog steeds het belangrijkst is: meedoen is belangrijker dan winnen. Het moet vooral gezellig zijn. En daarnaast, de reclame die deelnemende bedrijven en sponsoren maken. Bedrijven houden flinke naamsbekendheid aan het toernooi over, want wie gaat de Veluwse Business League niet bezoeken?

Heeft u vragen of wilt u een team aanmelden? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier, of stuur een email aan: evenementen@sdcputten.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!