Oud-Feyenoord 28 mei op bezoek in Putten

team_of.jpg

Zaterdag 28 mei krijgen wij Oud-Feyenoord op bezoek!
Oud-Feyenoord is een hechte selectie met clubhelden uit een rijk verleden. Het team heeft zich onlangs versterkt met een aantal spelers van een jongere generatie, onder wie Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Royston Drenthe en Patrick Paauwe.

Deze clubhelden van topclub Feyenoord, zullen het gaan opnemen tegen een samengesteld SDC Putten team met spelers als Sander Duits, Khalid Benlahsen, Casper Doldersum en Albert van Nijhuis.

Eerder op deze dag speelt ons 1e elftal hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen RKAV Volendam. Vanzelfsprekend wordt deze dag één groot (voetbal)feest waarin het aan hapjes, drankjes, muziek, springkussen voor de jeugd en overige activiteiten niet zal ontbreken.

De wedstrijd SDC Putten – RKAV Volendam zal om 14:30 beginnen, waarna de wedstrijd met Oud-Feyenoord om 19:00 zal starten. Uiteraard is de kantine open, en ook richting onze businessclub leden zal er een bericht uit gaan met informatie.

Tickets
Op vertoon van je ledenpas krijg je gratis toegang tot tot het sportpark.

Niet leden zullen in het bezit moeten zijn van een ticket.
Tickets zijn verkrijgbaar via https://eventix.shop/tzb4w8kw
Tot 17:30 is er gratis toegang tot het park. Vanaf 17:30 dien je in het bezit te zijn van een wedstrijd ticket om het sportpark te betreden.

Een zitplek op onze overdekte tribune kost €10,50 en een staanplaats is €6,- per stuk.
Indien er nog beschikbaarheid is op de wedstrijddag zelf, zal de kassa geopend zijn vanaf 17:30.

Oud-Feyenoord informatie
Spelers van de huidige selectie van Feyenoord 1 lopen dagelijks met trots met het rood-witte logo van de club op hun borst, zoals hun voorgangers dat al deden sinds de oprichting in 1908. Honderden spelers maakten sinds de allereerste wedstrijd uit de clubhistorie hun opwachting in het eerste elftal. Maar er is ook nog een team vol clubiconen actief onder de naam Oud-Feyenoord. De spelers uit dat team hebben één ding gemeen: hun onvoorwaardelijke liefde voor Feyenoord.

Selectie Oud-Feyenoord
De selectie van Oud-Feyenoord bestaat uit circa twintig voormalig Feyenoord-spelers onder wie Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Royston Drenthe en Patrick Paauwe. Oud-Feyenoord speelt al jaren wedstrijden door bijna het hele land tegen diverse clubs en gelegenheidselftallen op allerlei niveaus. Talloze verenigingen hebben de Oud-Feyenoorders al op bezoek gehad, vaak ter gelegenheid van een jubileum of opening van een nieuw sportcomplex.

Evenementen Oud-Feyenoord
Ieder seizoen worden voor oud-spelers van Feyenoord behalve wedstrijden ook verschillende activiteiten georganiseerd. Naast de jaarlijks terugkerende activiteiten worden nieuwe activiteiten opgezet om zodoende de Oud-Feyenoord spelers bij Feyenoord te blijven betrekken.


download.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!