Roosendaalseweg 111
3882MN
PUTTEN
tel. 0341-353497

De KNVB vond het een logische planning om deze ronde van de competitie in de voorjaarsvakantie te plannen. Waar veel teams de wedstrijd hebben verplaatst gaat onze wedstrijd wel door. Met van beide kanten een door vakantie gehavend team weten we toch beiden een compleet elftal bij elkaar te schrapen. Zelf hadden we nog wel een kleine uitdaging met twee wel heel late afmeldingen, maar het is dan toch gelukt om met 14 spelers aan de wedstrijd te beginnen.

Ook onze allereerste wedstrijd hebben wij gespeeld tegen DVS'33 JO15-3 uit Ermelo. Wij liepen toen met een 10-0 overwinning van het veld. We hopen natuurlijk vandaag weer op een mooie wedstrijd. Wij hebben het overwicht al snel te pakken, maar toch is de eerste aanval voor DVS. Een hoge voorzet volgt, maar deze is simpel te vangen door Stef. En dan wordt het toch al gauw eenrichtingsverkeer. Binnen 8 minuten staan we op een 3-0 voorsprong.  Eerst schiet Ivar de bal vanaf de rand 16 binnen. Vervolgens ze Jochem tweemaal met een steekpass Milan vrij voor de keeper en Milan schiet beide keren binnen.

Waar wij dan denken dat de score snel zal kunnen oplopen is de scoren bij rust nog steeds 3-0. Niet dat er geen kansen waren overigens, maar de bal wilde er gewoon niet meer in. Passes van Jochem op Thomas en Senn op Jorick waren goed bedacht alleen te scherp en niet te halen voor Thomas en Jorick. Bij de passes die wel aankwamen, bijvoorbeeld wanneer Milan door kan lopen en voor kan geven op Jorick. Jorick kan schieten, maar de keeper ligt hier goed in de weg.

Na de rust is het spelbeeld niet anders. DVS komt met lange ballen er wel eens door, maar wordt keer op keer opgevangen door de verdediging. En vervolgens vallen wij dan weer aan. En dan gaan er toch weer doelpunten vallen. En ook dit keer zijn er maar een aantal minuten nodig voor een aantal doelpunten. Eerst is het Ayoub die de bal in de voeten krijgt en via de keeper binnenschiet. Daarna heeft Jari slechts 6 minuten nodig om de stand met een hattrick op 7-0 te zetten. Bij het eerste doelpunt wordt hij geholpen door de keeper. Deze schiet de bal op de rug van Jari. Jari kan draaien, speelt nog een speler uit en schiet binnen.

Op zich kan de wedstrijd nu rustig uitgespeeld worden, maar daar denken de jongens anders over. Senn gaat diep over rechts, houdt de bal met een kapbeweging nog binnen en kan in de korte hoek binnenschieten. De volgens kans is in eerste instantie voor Thomas. Hij krijgt de bal aangespeeld, ziet zijn schot geblokt worden en weer in zijn voeten belanden. Hij geeft hem ditmaal af aan Milan die hem hard in de hoek binnen kan schieten en ook zijn hattrick binnen heeft. Met het laatste doelpunt, waarmee de uitslag weer 10-0 is, schiet de keeper bij een stuiterbal langs de bal heen, waardoor Milan de bal binnen kan schieten.