Scheidsrechter

de coach

Accommodatie

Onbekend

met een heerlijk sralend zonnetje kwam vandaag VVOG op bezoek . khad maar 11 man van mn eigen maar omdat nick kraaienhof vh 5e / erik-jan meiling vh 3e en roy vd kraats na zijn eigen wedstrijd nog de moeite nam om ons bij te staan ( mannen hartelijk dank voor jullie inzet voor ons aller 10e) gingen we met 14man voor de wedstrijd .we hadden nog vers in onze geheugen de wedstrijd in harderwijk rust 0-3 voor eindstand 4-3 . we begonnen zeer sterk aan de wedstrijd dat leidde al na 1min tot een grote kans van kasper marees 5min later weer een dot van een kans van medet ozcan . het middenveld van ons stond als een blok waardoor vvog alleen maar de lange bal konden gebruiken , daarmee werden ze wat gevaarlijk door hun snelle links buiten maar we moesten zeker op ons hoede blijven door hun counters .
in de 2e helft werd er uitstekend gevoetbald van onze kant dat leidde tot kleine en grote kansen . VVOG bleef maar counteren dat leidde tot zeer grote mogelijkheden maar het bleef daardoor 20min voor tijd 0-0 . maar na een voorzet van bastiaan marees was het fernand de lange die uit een half hoge bal perfect de bal er in jenste 1-0  . de grensrechter van vvog vlagte voor buitenspel en voor hands maar ik die middag als scheids figureerde wist zeker dat fernand achter zijn man vandaag kwam en ik geen hands gezien had zodoende dat ik de goal goed keurde . 5min voor tijd  de genade slag voor onze bezoekers op aangeven dwars door hun verdediging van fernand was het edo geurts die ook weer een goaltje mee pikte enzo ons aller 10e zeer en zeer verdiend de 3pnt bezorgde