Datum

23 april 2011 15:00

Accommodatie

Onbekend

na 3 wedstrijden niet verloren te hebben en ook niet van  de minste tegenstanders de nr 2 lelystad uit 3-3 , de nr 2 vvog  thuis 2-0 en apeldoorn uit 2-7 moesten we uit naar de koploper de boys uut veen ( ook daar was het warm ) , we gingen er heen om hun het kampioenschap niet kado te geven en met onze instelling was het zeker nog lang niet 5 december , de 1ste kansen voor ons op 0-1 en 0-2 kwamen van edo en medet ,medet die zelfs wel scoorden maar de bal tegen zijn hand kreeg zodat de goal werd afgekeurd echt gevaarlijk waren de boys in de 1ste helft niet geweest we hadden de wedstrijd goed onder controle , na  een goeie tackel van jan-erik meiling op de bal in onze 16m die geheel verkeerd beoordeeld werd door de scheids en de bal op de stip legde 1-0 net voor de rust kwam er een corner voor ons waar de scheids ons een  penalty gaf wegens het vast houden van henry laning het kadootje ( zo zag ik het ) werd benut door onze captain kasper marees 1-1  10min in de 2e helft een goeie combinatie van onze kant , het was elmar meerman ( die met een gestrekt been de bal blokte ) maar mocht doorgaan en alleen voor hun keeper kwam en niet zelfzuchtig was om edo geurts ons op voorsprong te zetten 1-2 helaas 15min voor tijd een communicatie foutje ??? tussen marco jansen en mijn persoontje was het de spits van hun die daarvan  kon profiteren 2-2 . Uiteindelijk gingen wij met een zeer en zeer verdiende punt  weg uit het veen en de boys hun 1e thuis verlies punten bezorgd !!!!!!!!!!!!!!