Datum

27 augustus 2011 9:00

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 27 augustus 2011 heeft de F4 de bekerwedstrijd gespeeld tegen NSC F2. Er waren al wat spelers die zich zorgden maakten, omdat ze tegen een F2 moesten. Daar kwam bij dat vóór de wedstrijd de trainer van NSC aan Dick van Bloemendaal vertelde dat slechts 1 speler van dat team eerstejaars was. Dat beloofde dus wat. Deze informatie werd maar niet aan de spelers doorverteld...

Omdat er geen scheidsrechter was toegewezen, floot Richard van Beek (op zijn vingers) de wedstrijd. NSC begon met de aftrap. Direct vlogen alle voorhoedespelers erop, wat al snel tot de 1-0 leidde. Richard van Beek was zo blij, dat hij zijn rol als scheidsrechter vergat en begon te juichen. Na commentaar van de leiding van NSC speelde hij weer scheidsrechtertje. Anders bleef hij juichen: vóór de rust werden er nog 4 ingeschoten. Ruststand: 5-0.

Na de rust begon NSC uit een ander vaatje te tappen. NSC zat er fel op en werd zelfs een aantal keer gevaarlijk. Nu de verdediging van de F4 zo dicht was als de daken van de sponsor, werd er geen tegendoelpunt geïncasseerd. Integendeel, na een minuut of 4 werd de voorsprong zelfs uitgebreid: 6-0. Hiermee was ook het geloof van NSC verdwenen, waarna het ene doelpunt na de andere erin vloog. Eindstand: 14-0.

De vader van Auke heeft foto's van deze wedstrijd gemaakt. Deze foto's zijn terug te vinden op: