Scheidsrechter

John vd Weitgraven

Accommodatie

Onbekend

Om op gelijke hoogte te komen met hulshorst , moesten wij vandaag winnen van Zeewolde 8, vooraf was het 3pnt verschil in ons voordeel, dus konden wij aan de bak, begin vd wedstrijd was het POKKE weer , veld nat maar sommige vinden dat fijn een nat veld. Binnen 10min was het al 1-0 in ons voordeel door Melvin, wij lieten het betere voetbal zien (Zeewolde stelde niks voor ten opzichte dat ze maar 3pnt achter staan op ons), van achteruit de vrije man zoeken, goeie combinatie voetbal op het middenveld richting onze spitsen dat leidde tot de 2-0 na een afstandschot van Jeroen die geblokt werd, was het wederom Melvin die alert reageerde om zijn 2e te maken, de 3-0 4-0 kwam van Wilbert Hendriken de 1e helft onze gastspeler vh 6e, Jeroen die een geplaatste afstand schot net langs de paal zag verdwijnen, wederom was het Jeroen die met een afschot op doel schoot en omdat de bal van richting werd veranderd maakte ook Jeroen deel aan de 5-0 ruststand.

In de 2e helft kwam Mark , Edo en Rene erin voor Melvin Niels en Wilbert, het werd wat minder, maar dat betekende niet dat wij het goeie combinatie voetbal vergeten waren, we kregen meer kansen dan de 1e helft maar deze 100% kansen werden niet benut. Na tikkie takkie voetbal kwam Marco op aan de rechter kant die de bal hard voor gaf op knie hoogte om vervolgens de inkomende kasper de bal op kniehoogte met binnenkantje voet snoeihard in te schieten 6-0 , de 100% kansen kwamen na die 6-0 , Mark die door Edo met een schitterende pass net over de middenlijn de bal met een curve om hun laatste man gaf om Mark oog in oog met hun keeper te zetten maar Mark faalde compleet, we werden een beetje TE overmoedig met afstands schoten, en proberen om zelf te scoren terwijl het onmogelijk was, na een goeie actie van Rene tot hun achterlijn werd zijn poging tot voorzet geblokt tot corner, Tim (onze corner specialist) nam de corner en weer op de stropdas NU van Corwin die snoeihard op de binnenkant van de paal kopte en helaas voor Corwin de bal niet over de lijn kwam,  nu was het Mark die door zijn goeie doorzettings vermogen de bal voorgaf op Edo die met links een hoek uit kon kiezen vanaf 7m van hun keeper, maar omdat Edo een andere optie probeerde om toch met rechts te schieten werd zijn kans op het laatste moment geblokt, had eigenlijks met de 1e helft al ZEKER 9a10-0 MOETEN staan, vlak voor tijd was het wederom Melvin die zijn 3e en ons de 7e binnen schot door een schitterde voorzet van JAWEL Edo Geurts dus eindstand 7-0