Mannen beker reserve zaterdag poule Groep 2 22

Scheidsrechter

???????

Accommodatie

Onbekend

met nog 1bekerwedstrijd voor de boeg gingen we naar nijkerk om tegen nsc5 te ballen.het weer was schitterend  misschien te warm om te voetballen.we begonnen de wedstrijd met weer 2 100% kansen waar het geluk niet met ons mee zat .nsc kwam wat meer uit hun schulp zodat wij iets naar 8teren moesten leunen, na een aantal mogelijkheden voor nsc,  wat leidde tot paniek bij ons 8ter in maar met een aantal leuke reddingen van kelvin bleef het lang 0-0 .na een half uur kwam toch de 1-0 en 5min later de 2-0 na verdedigings foutjes maar al gauw kregen wij weer een beetje grip op de wedstrijd zodat er weer kansen gecreeerd werden . 5min voor rust toch de verlossing fernand de lange was het die ons terug bracht in de wedstrijd 2-1

de 2de helft ging over en weer met weer de 1ste kansen om 2-2 2-3 voor ons voordeel te nemen, maar met een te graag naar voren  spelende 8ter hoede , en  hun op de counter loerde en dat heel goed deden met hun snelle behendige spits om zo de 3-1 4-1 5-1 en ons zonder punten terug te sturen naar putten

mannen na een paar verdedigings foutjes en voorin de 100% kansen niet weten te benutten hebben wij zeker de 2de helft leuk voetbal laten zien