2 december 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond om 8.30 onze laatste thuiswedstrijd op het programma voor de winterstop.
Op deze mistige maar vooral ook koude ochtend was DTS '35 EDE onze tegenstander.
Koningwinter had zich goed kenbaar gemaakt maar de velden waren goed bespeelbaar dus kon de wedstrijd gewoon
gespeeld worden.

Een korte bespreking in de kleedkamer van Arie en daarna de kou in, er moest extra goed warm gelopen worden en de jongens moesten
vooral in beweging blijven.
Vandaag mistte we 2 jongens uit ons team Seth en Mats(ziek), dat zou betekenen geen wissels maar uit voorzorg waren er toch
2 jongens uit een andere team geregeld Sem Kraaij (F3) en Mats Jansen(F11).
Brian was aangewezen als aanvoerder iets later dan eigenlijk de bedoeling was kon er aan de wedstrijd begonnen worden.
Maar zo konden wel beide teams goed opgewarmd aan de wedstrijd beginnnen.

Vanaf het eerste fluitsignaal begonnen de jongens scherp en vol goeie moed aan de wedstrijd.
Dit wierp zijn vruchten af want binnen 1 minuut kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Brett.
DTS '35 probeerde ook richting ons goal te komen maar de jongens achterin stonden goed en wisten het dicht te houden of
als er toch een gat  onstond dit dicht te lopen.
Er werd goed met elkaar gecommuniceerd en overal het algemeen ook goed naar elkaar gekeken.
Hier werden ook zeker kansen uit gecreerd maar er werd niet uit gescoord, het 2e doelpunt zat zeker in de lucht maar bleef nog best wel lang uit.
Maar dankzij de goeie inzet van het hele team wist Brett 6 minuten voor het einde van de eerste helft zijn 2e doelpunt te maken.
DTS '35 mocht uitnemen en probeerde richting onze goal te komen, dit lukte ook maar Damian stond voor hun dusdanig in de weg dat ze
niet konden scoren.
Damian trapte de bal uit en kwam precies goed in de voeten van Brett terecht die er op zijn beurt vandoor kon gaan om zo zijn 3e doelpunt te maken.
En of dat nog niet genoeg was wist Brett een goeie pass op Brian te geven en zo maakte hij er op zijn beurt 2 minuten voor tijd 4-0 van.

In de rust kreeg het hele team een compliment dat ze goed hun best deden en dat was ook absoluut waar, en met de boodschap dat ze vooral
zo door moesten gaan werden ze het veld weer in gestuurd.
Ze begonnen net zoals in de 1e helft goed en scherp en de jongens waren duidelijk uit op het maken van meer doelpunten.
Maar DTS '35 probeerde wel wat meer weerstand te bieden en dat lukte ook zeer zeker en daardoor duurde het ook heel lang voor er weer
een doelpunt viel.
Kansen waren en zeker wel maar beide keepers en ook de verdediging waren scherp waardoor er lang voorkomen kon worden dat er meer
doelpunten vielen.

Na 10 minuten spelen in de 2e helft gebeurde het toch DTS '35 wist te scoren en zo incasseerde wij ons 1e tegen doelpunt in deze wedstrijd.
Toen leek het in een stroomversnelling te gaan, onze jongens begonnen meer druk te zetten en baalde duidelijk van het tegen doelpunt.
Want 3 minuten nadat DTS '35 scoorde maakte Yairo zijn 1e doelpunt van deze wedstrijd en of dat nog niet genoeg was maakte Brian er een paar
minuten later 6-1 van.
De laatste 3 minuten van de wedstrijd braken aan gelukkig was de wedstrijd bijna ten einde want de jongens begonnen het nu echt
koud te krijgen maar bleven wel gewoon hun best doen zo wist Brett nog 2 keer te scoren maar ook DTS '35 maakte er nog 1.
De wedstrijd eindigde in 8-2 een mooie en dik verdiende overwinning.
De jongens maar vooral de supporters waren blij dat de wedstrijd ten einde was, want het was echt koud langs de lijn.
Nog even gauw de penalty's nemen en dan gauw onder een warme douche daar verlangde ze allemaal naar, helaas was de douche niet echt
lekker warm maar de temperatuur binnen was zeker aangenamer dan buiten.

Via deze weg wil ik onze 2 invallers Sem K en Mats J bedanken voor hun inzet jullie zijn voor ons ook zeker belangrijk geweest.
Jongens BEDANKT en mocht het nodig zijn hopen we dat we nog een keer een beroep op jullie mogen doen.
Ook alle supporters langs de lijn bedankt voor jullie postieve suport en dat jullie ondanks de kou er toch maar weer stonden.

Volgende week is dan echt de laatste wedstrijd voor de winterstop dan mogen we uit naar en tegen Hoevelaken, de wedstrijd zal beginnen