john vd weitgraven

Accommodatie

Onbekend

we begonnen zeer slap aan de wedstrijd met rommelig voetbal
de eerste kansen kwamen van de bezoekers maar omdat Kelvin vd Broek goeie reddingen verrichten bleef het lang 0-0 . 15min voor de rust dan toch de 0-1 door het foutieve uit verdedigen ( door het midden ) van Marco Jansen . we kwamen wat beter in de wedstrijd dat leidde tot een enorme kans voor Henry Laning die voor 2m van het doel over schoot ruststand 0-1 kwa voetbal was dat niet terecht maar kwa kansen zeker wel
in de 2de helft werd er beter gevoetbal met een aantal positie wisselingen werd er meer strijd passie en combinatie voetbal geleverdl,horst wist niet wat ze er mee aanmoesten,daardoor werd er een verkeerde ingooi van horst zomaar in de voeten van Nurdogan Ozcan gegooit en oog in oog met hun keeper kwam te staan en met een lepe lobje de 1-1voor zijn rekening nam. horst was helemaal de weg kwijt er zat geen voetbal meer bij ze in. halverwege de 2e helft was het Mathijs Franken die in hun 16m onderuit werd gehaald dus penalty die werd in 2e instantie door Nurdugan benut ( kan ook in 1keer ozzie ) na een paar gevaarlijke corner ballen van horst had onze verdediging de 2e helft een makkie 10min voor tijd kwam uiteindelijk de verlossing het was Edo Geurts die door Kasper Marees alleen voor de keeper werd gezet en met zijn droge lage schot de 3-1 en ook de eindstand op het score bord werd beklonken