2 oktober 2010 14:30

Accommodatie

Onbekend

vandaag moesten wij naar EFC afwezigen waren Chris Hyugens , El (mar) hamdoui  Meerman , Jaap Schreuder ( vrije dag gegeven ) en Kelvin vd Broek die op smorgens wegens griep had afgemeld zodoende dat de coach onder de lat stond
we begonnen net als alle 1ste 15min slapjes waardoor efc  gevaarlijk in de wedstrijd kwam maar volgens onze mannen ik  in de 1ste helft met goeie reddingen ons in de wedstrijd hield ( mannen bedankt voor jullie compliment ) omdat efc op het middenveld de over hand hadden gingen wij van een 4-3-3 naar een 4-4-2 formatie voetballen en dat pakte goed uit . 1-0 was een penalty 1-1 uit een halve volley Nurdogan Ozcan 1-2 Kasper marees dat werd ook de ruststand door die 4-4-2 kregen wij de gehele 2de helft de overhand maar alleen na het foutieve verdedigen ( dat kan nog altijd beter mannen ) werd het 2-2 kort daarna 2-3 door Kasper Marees en 2-4 door Fernand de Lange helaas na weer een foutje 3-4 dat werd ook de eindstand en namen wij verdiend de 3pnt mee naar ons eigen sportpark de Putter Eng toppie mannen met goeie combinaties en werk voetbal  Helaas voor Jurgen v Schaik die na een knie blessure 30min in de 2de helft in viel en na 20min helaas voor ons en voor hem met een enkel blessure het op moest geven Jurgen kop omhoog jouw tijd komt nog wel