chris huygens

Accommodatie

Onbekend

o o o wat was het een stralende zonnige voetbal weertje
je kon zien dat er jongens bij waren die daar moeite mee hadden de scherpte ,  concentratie en felheid  ontbrak ( ik kan makkelijk lullen als je  langs de kant sta ) de eerst helft werd er redelijk gevoetbald dat leidde ook tot behoorlijke kansen als je de rust in gaat met 4-0 dan mochten onze gasten uit voorthuizen daar niet over klagen . uiteindelijk was het onze aanvoerder kasper marees die ons op 1-0 zette door zijn verdienstelijke doorzettings vermogen . een paar seconde voor het rust signaal was het edo geurts die op hun 8ter lijn 3 man te kijk zette  en echt strak op de 8ter lijn ons voor de 2-0 zorgde
de 2de helft was het zoon beetje het zelfde beeld alleen oogde het voetbal frisser met zeker weer 100% kansen de 3-0 kwam via een corner van mathijs franken die in gekopt werd door arnold loedeman.onze verdediging  op een paar slippertjes na nauwelijks in gevaar geweest het middenveld en onze aanvallers hebben een hoop werk verricht  . het waren weer verdiende 3 pnt  alleen de uitslag had zeker hoger moeten zijn dan de 3-0 die na 90min op het score bord stond