Datum

30 oktober 2010 15:00

Accommodatie

Onbekend

ja sorry mannen van ons aller 10de , wat moet/zal ik  over deze wedstrijd  schrijven
de 1ste helft ging nog wel maar de 2de helft  liep het van geen kanten . 1 plus punt dat wij nu de kansen ( de 1ste helft ) wel wisten weten te benutten in de 1ste helft waar onze 3de goal van schone klasse was vanaf de middellijn tik tik tik goal ruststand 0-3

2de helft finaal overlopen wat een belabberde helft er klopte van onze 4-4-2 formatie helemaal niets van , zelfs een coach aan de kant moest met lede ogen toezien hoe wij op alle fronten de 0-3 voorsprong uit handen gaven naar een 4-3 nederlaag aan het eind waren er irritaties en verwijten naar elkaar toe  maar dat kan ik mij heel goed voorstellen wat ik niet goed keur  toch 2 enorme kansen gehad op 2-4 en 4-4 maar ja als je met 0-3 de rust in gaat en 4-3 verliest dan verdien je dan ook niet om te winnen