Scheidsrechter

2de jan diks van hoevelaken

Accommodatie

Onbekend

ik had er niet meer op gerekend dat deze wedstrijd door zou gaan ,maar we konden gewoon ballen in en tegen stroe. Stroe had 2pnt voorsprong op ons voor de wedstrijd,
met ontzettend veel afzeggingen ( donderdagavond had ik er nog 18 ) zaterdags 11 maar omdat het 6de afgelast was en wij vh 10de een goeie band hebben met het 6de en er 2 waren die met ons mee wilden doen namelijk Rinie Hendriksen en Dustin de Lange mannen hartstikke bedankt voor jullie super inzet . We begonnen zeker 10min later omdat de scheids niet uit de kroeg te slaan was , wat was dat een dramatische figuur .

de 1ste helft begon aftastend van beide kanten dat na 5min een goeie kans voor stroe werd gecreeerd maar volgens de jongens ik ( alias de coach ) de bal gestrekt uit de kruising plukte en dat met zoon lichaam. 5min later was het dustin de lange die ons op 0-1 zette , kort daarna de 1-1  1-2 , 1-3 , 1-4 was weer van een zeer actieve Dustin dat werd ook de ruststand
onder het genot van een bakkie thee werd de 1ste helft na beleefd , we hadden in onze 8ter hoofd nog de wedstrijd van 2weken geleden uit tegen vvog rust 0-3 eind 4-3 dus elkaar ff positief een oppeppertje geven . De tweede helft speelde stroe met 12 man weet niet wat de dorstige scheids aan het doen was . hands bal  van Rinie duidelijk geen hands op apel strafschop daarna overtreddingen van hun op ons niet te zuinig ga maar door zei die eikel de 3-4 was een slidding op en tegen de bal in onze 16 wat geeft ie  een strafschop plus een geel/rode kaart voor Marco Jansen . ik kon mij eigen niet meer in houden twas maar goed dat Henry Laning  mij tegen hield . maar ja gelukkig kwam de 3-5 van een broer / broertje combinatie na een goed uitgespeelde 8ter hoede door Dustin hij niet zelfzuchtig was om zijn broertje fernand ons veilig de 3-5 binnen te koppen