Datum

3 oktober 2020 13:00

Accommodatie

Onbekend

Na een pittige training deze week en goede bespreking reizen wij af naar Hoevelaken. Gezien de competitie een wedstrijd die we moeten winnen om de aansluiting bij de eerste 4 te houden.

De eerste 5 min zijn hoopvol we spelen stabiel en houden ons aan de afspraken. Na 7 min komen we op voorsprong Noevel geeft een goede bal op Matthew en legt terug op Iemar 0-1. 5 min later komt Hoevelaken terug op 1-1 door matig verdedigen (slordig wegwerken). 5 min daarna komen we op 1-2 door vrijde trap van Iemar welke door Daan netjes wordt binnen geschoten. Na 10 min. weet Koen te scoren uit een corner en staan we met de rust op 1-3 voorsprong.

Een lekker gevoel in de rust, dit vasthouden niets weggeven en we nemen de 3 punten mee naar Putten.

Tweede helft aftrap en ..............  2-3, kan zeggen wij waren niet wakker maar het is de tweede helft. Na 30 min. krijgt Hoevelaken en strafschop door duwen van Mathijs, Wederom redt Tristan met de vingertoppen komt de bal op de paal en kan worden weg geschoten. Gelijk zetten we druk op Hoevelaken en schieten de 2-4 binnen door Iemar. Wissel in de spits Matthew eraf en Mike erin. Na 33 min spelen weet Hoevelaken de stand terug te brengen tot 3-4.

Laatste kwartier wordt spannend gaan we het redden of komt Hoevelaken langs zij. Van tweede kanten krijgen we kansen maar geen resultaat.

Nog een paar verse krachten erbij. Rick voor Iemar en Jesse voor Jarnick. Het blijft spannend en na 90 min komt er blessure tijd bij, in onze ogen telt hij er wel heel veel tijd bij.  Maar eindelijk het eindsignaal de 3 punten gaan mee naar Putten. We kunnen met recht zeggen de wedstrijd van vorige week is hiermee recht gezet en wij doen mee in de top 4 van de competitie.