Accommodatie

Onbekend

Onze wedstrijd was de enige wedstrijd die doorging op ons eiegen sportpark
we moesten aantreden op het kunstgras tegen het altijd lastige NSC
tegen hun hadden wij nog iets recht te zetten omdat wij zowel voor de beker als voor de compititie met verlies naar huis gingen . Nick Kraaienhof en Dustin de Lange die als gastspeler met ons mee wilden doen ( mannen bedankt ) gingen we met een koud windje aan de wedstrijd beginnen . de 1ste helft werd er meer gepraat dan dat er werd gevoetbald en kwa positie spel niet iedereen aan zijn woord hield . maar dat wilde niet  betekenen dat wij geen KANSEN kregen kansen zeg ik 100% kansen voordat NSC de 0-1 binnen tikte na onoplettendheid van ons hadden wij al op 3-0 moeten staan . Namelijk 3x alleen voor hun keeper Fernand de Lange 2x , Bastiaan Marees 1x en misschien als Edo Geurts meer oog had voor Dustin de Lange konden we gaan rusten met een 4-1 maar ja dus in de rust kwam er een bittere smaakje aan de thee . In de 2de helft gingen wij  3-4-3 spelen en moesten we risico nemen om er toch een puntje of meer eruit te slepen uiteindelijk pakte dat goed uit het was Kasper Marees die ons op 1-1 bracht , daarna waren er kansje van bij de kanten , maar na mijn inziens was er een foutje noem geen naam ( Henry Laning ) zodat NSC voor de 1-2 zorgde . Nu moesten wij nog meer risicoos gaan nemen , na een uitgekookte buitenspel omzeiling was het Marco Jansen  (die trouwens een goeie wedstrijd speelde)die alleen net over de middenlijn oog in oog kwam te staan met hun keeper maar helaas voor ons en voor hem te gehaast over schoot . 15min voor tijd was het henry laning die te fanatiek doorging op hun keeper waardoor hun keeper met natrappen naar henry een rode kaart kreeg van mij . Er waren een paar van NSC die niet meer wilde voetballen maar na 10 min na het overhalen van hun eigen spelers toch de wedstrijd af konden maken . In die laatste 10a15min kreeg edo geurts 3 kansen om ons op gelijke hoogte te brengen . Maar uiteindelijk hebben wij Medet Ozcan nog die na een lob voorzet van John vd Weitgraven in 1x op zijn pantoffel nam om zo ons met zoon wereld goal  op gelijke hoogte te zetten . Het was NSC die in de laatste minuut nog de winst mee kon nemen met een uitgelezen kans maar dat was geheel kwa kansen onterecht geweest kwa kansen was een 7-4 terechter geweest maar ja als je de kansen niet benut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mannen volgende week weer een topper op het programma tegen de koploper de boys uut het veen die nog geen verlies punten heeft