3882MN
PUTTEN
tel. 0341-353497

Vandaag ASVD Dronten 5, de eerste van 3 belangrijke potten in strijd om de bovenste plekken.
Na een 3-2 verloren uitduel waar we door 2 counters de wedstrijd uit handen gaven, hadden we toch vertrouwen dat er iets te halen zou zijn.
Dit bleek al gauw niet zo te zijn.
Voorin vandaag weinig in te brengen en achterin moeilijk grip te houden op het spitsenkoppel van Dronten.
Dit was misschien wel de lastigste wedstrijd van het seizoen waarin we met name de 1e helft maar zeer weinig creerden.
Vrij snel scoorde Dronten de 0-1, waarna we achter de feiten aan moesten lopen.
Halverwege de 1e helft werd de opave nog lastiger door een 2-0 waarbij een uitstekende steekbal onze defensie openbrak.
Nog voor rust werd de achterstand zo goed als onoverbrugbaar, een lange bal van de keeper zetten onze 1 op 1. Jari kreeg ruimte om te koppen maar deze bleek te zacht en werd onderschept.0-3.
Na rust probeerden we het beste er van te maken door hoog druk te zetten, dit resulteerde wel in iets weerstand van onze zeide. Maar toen na een kwartier spelen hun mid-mid vanaf de middelijn zijn slalom inzetten en wij niet ingrepen was het 0-4 en daarmee enig zicht op een stuntje buiten bereik.
Toch bleef de weerstand wel toenemen en kregen we wat kansjes, een schot uit de 2e lijn werd tot corner verwerkt en na een goeie aanval zette Jeroen, Stèphan vrij voor de goal hij werd aangetikt en schoot de bal naast. Het tike as in ogen van de scheids te licht voor een pingel.
0-4, kansloos ten onder.