Het 6e SDCP 35e kerstzaalvoetbaltoernooi was weer geslaagd.

30 december 2018 13:30

Dit jaar iets minder deelnemers maar met 4 fanatieke teams werd er toch een leuk toernooi gespeeld. De uiteindelijke winnaar werd Fc Den Bosch die in de finale Sparta met 3-0 versloeg. De wedstrijd om de 3e plek bleef onbeslist tussen FC Twente en Go Ahead Eagles, het werd 5-5 na een spannende wedstrijd.

Het winnende team bestond uit Mustafa München, Nurdogan Ozcan, Wim van Aller, Martin Dekker, Rene Jansen, Eric Kra...ai en Casper Duits.

De wedstrijdleiding bestond uit Wesley Huijgens en Tyler Groenendijk, bedankt jongens.

De sponsoren, zoals ook de afgelopen jaren, waren Kolmer en Gall & Gall. Bedankt Jaco Zegers en Edwin Beekman.

De foto's werden weer gemaakt door Annoesjka Snijders de Vries.

Allemaal bedankt voor de gezelligheid en alvast een heel gezond en sportief 2019.