Team-informatie

Hi welkom op onze pagina! Leuk dat je interesse hebt in SDC Putten Vrouwen 1! 

SDC Putten Vrouwen 1 komt dit seizoen uit in de derde klasse. Belangrijk voor ons team: niet alleen op het veld presteren, maar ook naast het veld. Samen 'schik' hebben en voor elkaar klaar staan. Om zo samen tot (informele en formele) prestaties te komen. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons team? Kom gerust een keer kijken naar één van onze wedstrijden of tijdens een trainingsavond. 

Wil jij een keer mee trainen?
Interesse om een keer mee te trainen? Stuur dan een e-mail naar angelatimmertje@gmail.com  Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen op de maandag- en / of woensdagavond. We hebben momenteel een super mooi team, maar we werken niet met een 'vol=vol'-beleid ;-)

Ben jij een fanatieke voetbalster? En heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen in een team dat er naar streeft om zich elke keer te verbeteren en niet vies is van een gezellige derde helft of andere leuke teamactiviteiten. Stuur dan een e-mail naar angelatimmertje@gmail.com We gaan graag met je in gesprek! 

Ambitie seizoen 2020/2021

Vorig seizoen stonden we op een 1e plaats in de competitie toen de competitie werd stilgelegd in verband met COVID-19.  We hebben in het voorjaar een aanvraag ingediend bij de KNVB om te promoveren naar de tweede klasse. Dit verzoek is helaas geweigerd. Vandaar dat we dit seizoen nog steeds in de derde klasse spelen.  Desalniettemin, hebben we er ontzettend veel zin in. We gaan uiteraard weer ons uiterste best doen om bovenin de ranglijst te eindigen. 

Trainingsavonden

Maandag: 20.00 uur - 21.30 uur (veld 3, kunstgrasveld)
Woensdag: 20.00 uur - 21.30 uur (veld 3, kunstgrasveld)

Prijzen en / of uitslagen
2020 - 2021 ... 
2019 - 2020 Tussenstand voor onderbreking i.v.m. COVID-19: 1e in de competitie
2018-2019: 2e plaats in de competitie 3e klasse
2017 - 2018: kampioen competitie 4e klasse
2017 - 2018: KNVB - beker winnaar

2009 - heden Derde helft winnaar ;-) 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!